Política de privacitat

Política de Privacitat del CMES

El Col·lectiu per a un Nou Model Energètic i Social Sostenible  (“el Nostre”, o “Nosaltres”) es compromet a protegir la teva privacitat i a mantenir la confidencialitat de les teves dades personals. Aquesta Política de Privacitat té com a objectiu explicar com recopilem, utilitzem i compartim les teves dades personals en el marc de les nostres activitats com a associació sense ànim de lucre.

  1. La informació personal la recopilem només quan sigui necessària per a les nostres activitats i finalitats, com ara el teu nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altres dades d’identificació que puguis proporcionar voluntàriament.
  2. Aquesta informació personal es pot utilitzar per les següents finalitats: a. Per comunicar-nos amb tu (com ara enviar-te informació sobre les nostres activitats, esdeveniments i iniciatives).   b. Per processar les teves sol·licituds i altres tràmits relacionats amb la nostra associació. c. Per complir amb les obligacions legals i reguladores.
  3. No venem, lloguem ni cedim les teves dades personals a tercers. La teva informació es pot compartir amb altres membres de l’associació o amb altres organitzacions només en els casos en què sigui necessari per a la realització de les nostres activitats o quan estigui autoritzada per tu.
  4. El nostre lloc web pot utilitzar cookies i altres tecnologies de seguiment per millorar l’experiència dels usuaris. Les teves preferències de cookies es poden gestionar a través de la configuració del teu navegador.
  5. Tens drets sobre les teves dades personals, com ara el dret d’accés, rectificació i eliminació. Si desitges exercir aquests drets o tens alguna pregunta sobre la teva informació personal, contacta’ns a través de l’adreça de correu electrònic: cmes2012@gmail.com
  6. Prendrem mesures raonables per protegir les teves dades personals contra l’accés no autoritzat i la pèrdua. Tot i així, tingues en compte que cap sistema és completament impenetrable.
  7. Ens reservem el dret de modificar aquesta Política de Privacitat. Les actualitzacions es comunicaran als membres i es publicaran al nostre lloc web.
  8. Si tens qualsevol pregunta o preocupació sobre aquesta Política de Privacitat, si us plau, contacta’ns a través de l’adreça de correu electrònic cmes2012@gmail.com

Aquesta Política de Privacitat es va actualitzar per darrera vegada el 16 d’octubre de 2023