28-10-2021

Format /

Taula rodona “Memòria oral i transició energètica”

Emmarcada en els 14ns Tallers i Jornades de Memòria Oral 2021-2022


L’IRMU (Institut Ramon Muntaner) juntament amb el CMES (Col·lectiu per a un Nou Model Energètic i Social Sostenible) va organitzar la taula rodona “Memòria oral i transició energètica”, en format virtual.  Aquesta activitat va comptar amb la col·laboració del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), l’Àmbit de Recerques del Berguedà (ARB) i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL).

Varen participar Josep Maria Peiró (CMES), Genoveva Català i Esther Hachuel (CECBLL), Rosa Serra (ARB) i Josep S. Cid (CERE) i la moderació de la taula va estar a càrrec de Carles Riba, president del CMES.

Aquesta activitat s’emmarca en els 14ns Tallers i Jornades de Memòria Oral 2021-2022 què l’Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya (IPEC) en conjunt amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya presenten per catorzè any consecutiu amb un seguit d’experiències que han tingut lloc entorn d’iniciatives proposades per les entitats que en formen part o per equips de recerca del nostre país.

Click To Tweet

https://youtu.be/KoYrz4-Pqjo

 

Descarrega't l'ARXIU