18-01-2016

Format /

Les negociacions climàtiques: la millor forma de d’aturar l’escalfament del planeta?

La història de les negociacions climàtiques fins el dia d’avui i dels seus actors principals


A Paris, en el marc de la COP21, es va assolir un acord per a la reducció de les emissions de GEH, causants de l’escalfament de l’atmosfera. És la darrer resultat de les negociacions multilaterals per aturar l’escalfament de l’atmosfera. S’exposarà la història de les negociacions climàtiques fins el dia d’avui i dels seus actors principals. Es valorarà l’Acord de Paris, en el marc de les necessitats urgents de reducció d’emissions, a partir del posicionament de diverses organitzacions internacionals.

Ponent: Pep Puig (Vic, 1947), doctorat en enginyeria industrial (1982) amb la tesi: El passat i el futur de l’energia eòlica a Catalunya: una aportació a la quantificació de la força del vent i una proposta per a la reintroducció del seu aprofitament. Ha treballat a l’empresa privada, la universitat. Va fer de Regidor de Ciutat Sostenible a l’Aj. de BCN (1995-1999), des d’on va encapçalar els processos de l’Agenda 21 i l’Ordenança Solar. Participa en diverses entitats sense ànim de lucre. Escriu sobre energia i ecologia a diversos mitjans. Lidera el projecte eòlic ‘Viure de l’aire del cel’.

Les negociacions climàtiques: la millor forma de d’aturar l’escalfament del planeta? Click To Tweet Descarrega't l'ANNEX